Park Stúdió

Cégünkről

Ha a minőséget keresi.

Cégünk, a Park Stúdió Bt. 2006-ban alakult azzal a céllal, hogy szakmai ismereteinkkel, tapasztalatainkkal egy márkát építsünk, mely a későbbiekben értéknek számít.

Ezen dolgozunk minden nap!

 

Legfontosabb motivációnk, hogy nevünk és logónk számunkra a kiváló minőséget, a megbízhatóságot, az elégedettség érzését, a jól ápolt kertet, és a velünk való kifogástalan együttműködés élményét jelentsék. Teherbíró eszközparkunk, képzett munkatársaink és profi projektmanagementünknek köszönhetően több, mint 50 állandó ügyféllel rendelkezünk a vállalati szektorban.

Tevékenységi körünket úgy alakítottuk ki, hogy Ügyfeleink elképzeléseit messzemenően kielgéíthesssük.

Így a tervezéstől a kivitelezésig terjedő kertépítési folyamat mellett vállaljuk öntözőrendszerek létesítését, a növények védelmével kapcsolatos tennivalókat, illetve az elkészült kert ápolásában, fenntartásában is szívesen nyújtunk segítséget, valamint foglalkozunk zöldfalak kialakításával, tetőterek beültetésével is.

Megrendelőink között tudhatunk számos vállalkozást, irodaházakat, ipari parkokat, gyárakat, lakóparkokat, családi házakat, középületeket, nagykövetségeket, amelyek saját kerttel vagy zöld területtel rendelkeznek.

Cégünk sikerét a szakmai felkészültség mellett annak köszönhetjük, hogy lelkes, elkötelezett, megbízható csapattal dolgozunk, amely a megbeszélt munkára időben, megfelelő létszámmal és felszereléssel áll a Megrendelő rendelkezésére.

 

ÉRTÉKESÍTÉS

Megrendeléssel, szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseivel az alábbi elérhetőségeken kereshet minket:

Telefon: +36 20 444 7788

Email: ertekesites@akertrendezo.hu

PARK STÚDIÓ BT.

1139 Budapest, Lomb u. 13-17.

Iroda: +36 30 222 8855

Email: iroda@akertrendezo.hu