Öntözőrendszerek telepítése és üzemeltetése

Cégünk az öntözőrendszerek telepítését és megfelelő működtetését kínálja Ügyfelei számára. Célunk, hogy mikor Ügyfelünk kinéz az ablakán, egészséges növényzet, zöld gyep látványa fogadja. Ennek eléréséhez elengedhetetlen egy jól működő öntözőrendszer.

g

Új öntözőrendszer telepítése

Biztosítjuk a következetes vízfogyasztást, a leghatékonyabb öntözést, és egészséges, zöld kertet.

Bővebben

Öntözőrendszer korszerűsítése

Felmérjük a jelen rendszer működését, javítjuk az öntözőrendszer hatásfokát, megszüntetjük a felesleges víz használatot.

Bővebben

Öntözőrendszer szervizelése

Az öreg rendszereket átalakítjuk, korszerűsítjük új technológiák alkalmazásával, mint időjárás-vezérlők beépítésével.

Bővebben

Hatékony és újszerű megoldások a vízhasznosítás terén

Vízhasznosítással kapcsolatos rendszereket is építünk, mint ciszterna, kútvízzel, hálózativízzel összehangolt öntözőrendszerek, szintézékelős gépészetek gyártása, nyomásfokozás.

A kertfenntartási munkálataink között öntözőrendszer karbantartási szolgáltatást is igénybe lehet venni, ezzel téve komplexebbé a szolgáltatásunkat. Ez esetben a sűrűbb jelenlét miatt a kert ilyen téren is több törődést kap, mivel aktívan ügyelünk a rendszer beállításaira, így lehet legoptimálisabb a vízgazdálkodás is.
Teljes körű öntözőrendszer karbantartási szolgáltatással állunk Ügyfeleink rendelkezésére, akár kertes házról, irodaházról, ipari parkról sportpályáról legyen szó. Ez magában foglalja az öntözőrendszerek tavaszi indítását, a szezonközi helyszíni ellenőrzéseket, szükséges javításokat és téliesítést.

ÉRTÉKESÍTÉS

Megrendeléssel, szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseivel az alábbi elérhetőségeken kereshet minket:

Telefon: +36 30 222 8855

Email: ertekesites@akertrendezo.hu

PARK STÚDIÓ BT.

1035 Budapest, Miklós utca 13. 4.em. 42