Warning: Creating default object from empty value in /home/akertren/public_html/wp-content/plugins/swift-performance-lite/includes/framework/inc/class.reduxsa_filesystem.php on line 29
Öntözőrendszer telepítése | A kertrendező

Új öntözőrendszer telepítése

Új öntözőrendszer telepítési szolgáltatásunk igénybevétele esetén felmérjük a kert egyedi igényeit biztosítjuk a következetes vízfogyasztást, a leghatékonyabb öntözést, egészséges, zöld kertet.

Intelligens időzítés

A vezérlő figyelembe veszi a valós idejű nedvességérzékelő adatokat és az időjárás előrejelzést, és ezen adatok alapján számítja ki az öntözés legjobb üzemezését

Víz takarékosság

A vízgazdálkodás egy intelligens rendszerrel egészen egyszerű. A kár felére csökkenthető a vízfogyasztás a hagyományos, időzítő alapú öntözéshez képest.

g

Vízellenőrzés

Egy áramlásmérő beépítésével ellenőrizhető a vízfelhasználás; értesítést küld a magas vagy alacsony áramlási sebességről, szivárgásról.
=

Kézi ütemezés

Az előre beállított, későbbre ütemezett öntözés egy gombnyomással elindítható, ha korábban szükséges végezni az öntözéssel a szokásosnál.

Távoli elérés

Az öntözőrendszer működése távolról is nyomon követhető. Ezáltal a programozása a hagyományosnál jóval egyszerűbbé válik – kiszállás nélkül elérhető a vezérlés. A hibafeltárás folyamata is sokkal gyorsabb és hatékonyabb az okos rendszerek esetében, ennek köszönhetően a meghibásodás helyét nem kell keresgélni. Így a vezérlés bárhonnan és bármikor ellenőrizhető, felügyelhető vagy ütemezhető.

Automata rendszerek

Megkönnyíti a mindennapos időjáráshoz való öntözési idő átállításokat, jelez, ha meghibásodott egy zóna, SMS-t vagy e-mailt küld igény szerint. Telefonról is könnyen vezérelhető, távolról is segítséget tudunk nyújtani ilyen rendszerek esetében.

ÉRTÉKESÍTÉS

Megrendeléssel, szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseivel az alábbi elérhetőségeken kereshet minket:

Telefon: +36 30 222 8855

Email: ertekesites@akertrendezo.hu

PARK STÚDIÓ BT.

1035 Budapest, Miklós utca 13. 4.em. 42


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/akertren/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107